Arrangemang

Restaurangen har en liten men mysigt inredd matsal, där vi gärna arrangerar ert bröllop, jubileumsmiddag, firmafest, barndop etc. Dukad rymmer lokalen 28 gäster. Utvändigt på baksidan under tak och med upphöjningsbara fönster tar vi emot ytterligare 26 personer, så under den varmare delen av säsongen så kan vi ta emot grupper upp till ca 50 personer.  Oavsett storlek på ert sällskap, så tar vi gärna fram en meny speciellt för er. Under fliken meny finner ni några menyförslag, givetvis skräddarsyr vi hela ert arrangemang med passande drycker och lämnar alltid ett fast pris.

Chefs table/matlagningsskola

Vill ni hitta på något speciellt för era vänner eller företagskunder, så kan vi erbjuda vårt chefs table på fem stolar. Ni sitter då på första parkett vid köket och kan under kvällen se hur kockarna tillagar er mat och passa på att ställa frågor om hur man lyckas bäst med maten. Detta är en väldigt exklusiv upplevelse och måste förbeställas i god tid för att vara säker på att få plats.

Upplägg för kvällen:

  • Välkomstchampagne med tilltugg.
  • Presentation av kockarna och kvällens meny.
  • Fem-rätters meny avnjuts tillsammans med passande viner. Ni sitter och ser på medan maten tillagas och kan passa på att diskutera mat med kockarna direkt.
  • Kvällen avslutas med kaffe och kaffegodis inne i matsalen, där ni får en stund för er själva att koppla av.

Pris: 1290:-/pers inklusive ett glas vin till varje rätt. Mot tillägg går det att byta ut vinerna till det där lilla extra.

 

Företag/grupper

Under hela säsongen arrangerar vi emot förfrågan allt från luncher till avsmakningsmåltider för er grupp. Vi lämnar alltid ett fast pris på ert arrangemang. Exempel finner ni nedan.

Gruppluncher från 175:-/pers (1 rätt). inkl. bordsvatten och kaffe

3-rättersmåltid från 445:-/pers. exkl. dryck

Matlagningskurs med 3-rätters middag från 595:-/pers. (för upplägg och tema var god ring 0418-722 20)

Minimum antal deltagare för grupper är 10 personer.

Välkomna med er förfrågan!