Meny

Lunch

Lunchmeny

Under säsongen så serverar vi 2-4 olika lunchrätter i olika stilar och pris.

Varje dag finns det dessutom en förrätt och dessert.

 

Välkomna på en god stund hos oss i Kyrkbacken!

 

 

Meny

Smakmenyer

Meny

Som vanligt så lagar vi mat efter det som vi får in från våra odlare, fiskare och uppfödare. Därför varierar vår meny och vi ändrar om ganska ofta, men ambitionen att hela tiden använda så lokalproducerat som möjligt består under hela säsongen. Därför kommer vår torsk Från Torbjörn Alm, sparrisen från Carl-Gustav, rabarber från Marianne, örterna från mamma Ella och så vidare. För oss är detta matglädje och den delar vi gärna med er.

Denna säsong har vi valt att göra om lite i våra menyer. Vi kör in smårätter, huvudrätter och dessert igen, men vi behåller också en satt meny som vi valt att kalla Henriks val. Den sistnämnda är på fem rätter. Givetvis går den även att få som vegetarisk.

 

Smårätterna kostar från 95:-

Huvudrätterna från 195:-

Desserter från 75:-

Henriks val kostar 495:-

Hjärtligt välkomna till oss i Kyrkbacken!

Meny

Dryckesmeny

För oss är passande drycker lika viktiga som god mat. Därför siktar vi på att ha en så bred dryckesmeny som det går nere i våra trångbodda bodar.

Vi varvar traditionellt framställda viner med ekologiska och naturviner.

Våra ölsorter är från lokala brygghus och här är vi noggranna med att smak och stil passar med våra menyer.

Välkomna att prova!

Meny

Skaldjur

Är ni en grupp om minst 8 personer som vill ha en skaldjursafton med blandade skaldjur eller en meny med enbart skaldjursrätter så hör av er, så sätter vi ihop en trevlig kväll tillsammans. Tänk dock på att ge oss minst en vecka att planera ihop ert arrangemang.

Vi ser fram emot er bokning på 0418-722 20 alt. via restaurangella@mail.com

Meny

Alltid på Ella´s

Utöver våra vanliga lunch-, & kvällsmenyer så serverar vi även lite olika snacks mellan lunchen och middagen. Samt att ni alltid kan få vår fisksoppa med bröd.

Välkomna till oss i Kyrkbacken!