Ellas vinlista

Vår ambition är att förutom erbjuda er högklassig mat och en fantastisk miljö, även kunna komplettera detta med en fin vinlista. Vi har som ni säkert förstår en begränsad yta här nere i våra två bodar och därför plockar vi med jämna mellanrum in de viner som vi anser bäst från vår stora källare i Helsingborg. Från och med säsongen 2015 har vi fått möjlighet att lagra mer vin här nere i Kyrkbacken och därför har vi nu kunnat utvidga vår vinlista till cirka 80 viner. Nästan dubbelt som många som tidigare. Under säsongen 2016 kommer vi att rikta in oss och använda oss av fler naturviner, ekologiska viner och drycker. Detta innebär att vi bytar ut lite gamla trotjänare och försöker då att hitta nya roliga ekologiska eller naturviner. Vi stirrar givetvis inte oss blinda på att tvunget byta ut till ekologiskt, utan på listan finns fortfarande en hel del gamla klassiska viner.

Vi är noggranna med att hela tiden prova ut de bästa kombinationerna mellan mat och vin, så tveka inte med att fråga vår personal om råd. Vi serverar alltid mellan 15 och 20 viner per glas och ytterligare ett antal noga utvalda flaskvis.

Hoppas att vi kan bjuda er och era nära på en oförglömlig kväll med god mat och goda drycker förhoppningsvis ackomponerat av en fin solnedgång.

Henrik Ljungqvist
Restaurangchef